Scootergoods biedt het totaalpakket

 

Scootergoods is dé specialist op het gebied van scooters, onderdelen, onderhoud, reparatie & schadeherstel.

In onze showroom vindt u een uitgebreid aanbod nieuwe en gebruikte scooters van de merken AGM, BTC, Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym & Vespa. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren bij de aankoop van een scooter of andere vragen.

Voor vakkundig onderhoud en reparatie van uw scooter bent u bij Scootergoods aan het juiste adres. Reparaties worden uitgevoerd in onze volledig uitgeruste werkplaats door gediplomeerde medewerkers. In het geval van schade zullen wij deze taxeren, de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij verzorgen en de scooter herstellen.

Ben jij op zoek naar iets aparts? Een unieke kleur, black pakket  of led verlichting? Wij maken jouw custom scooter volledig naar jouw idee! Laat ons meedenken om jouw wensen om te bouwen in mogelijkheden!

Omdat wij vertrouwen hebben in ons werk, onze medewerkers en de materialen die wij gebruiken bieden wij voor scooters die bij ons zijn gekocht of in onderhoud zijn een kosteloze ophaalservice aan. Wanner uw scooter defect (niet rijbaar) is komen wij uw scooter ophalen mits deze zich binnen een straal van 20km vanaf onze locatie bevind.

Wij onderscheiden ons door het onvoorstelbaar grote aanbod van gebruikte scooteronderdelen van vrijwel álle merken. Hiermee houden wij het  scooter rijden voor u betaalbaar! De meeste scooteronderdelen hebben wij uiteraard ook nieuw op voorraad.

Scootergoods biedt het totaalpakket!

 Het laatste nieuws

 • ACTIE Vespa Sprint S Giallo Gelosia + windscherm 3299 all-in

  occasion van de maand.

  ACTIE: Nieuwe Vespa Sprint S euro 4 snorscooter in de kleur; 'Giallo Gelosia / mat geel' inclusief windscherm naar keuze.

  Wij kunnen je Vespa naar wens voorzien van alle gewenste accessoires.

  Advies prijs €3914,-
  ACTIEPRIJS €3299,-* (Inclusief windscherm)

  *Eenmalige actie, OP=OP
  Zo lang de voorraad strekt.

  Scooter en accessoires zijn uit voorraad leverbaar.

  We zien u graag terug in onze showroom!

 • LET OP: Tank alleen E5 met je scooter!

  occasion van de maand.

  Sinds 12 Oktober 2018 is de benaming van brandstof bij tankstations verandert. Voorkom problemen met je scooter, en tank alleen E5.

  Scooters zijn niet geschikt voor het gebruik van E10 benzine door de hoeveelheid bio-ethanol welke wordt toegevoegd. Dit kan resulteren in een slecht lopende motor en motorschade op lange termijn.

 • Uit voorraad leverbaar; Vespa Sprint "Notte"

  occasion van de maand.

  Vanaf nu is de nieuwste Vespa Sprint "Notte" bij ons uit voorraad leverbaar. Notte betekent in het Italiaans ‘Nacht’, en dat is precies wat deze Sprint dan ook uitstraalt. 

  Deze mat zwarte Sprint is standaard uitgevoerd afgewerkt met hoogglans delen in plaats van chroom, wat hem deze stoere uitstraling geeft.

  Dit nieuwe pareltje is beschikbaar voor €3699,- inclusief kenteken, kosten rijklaarmaken, ophaalservice bij pech, 2 jaar garantie en een gratis servicebeurt.

 • Angeleye Dealer!

  occasion van de maand.

  Wij zijn Vespa Angle eye dealer. De angel eye is een projector in de koplamp i.c.m. een bi-xenon of led lamp. Deze optie is een must voor jouw custom scooter! 

  De angle eye kan onder andere geplaatst worden in Piaggio en Vespa scooters.

  Kom langs voor een demonstratie!

 • Nu binnen; Vespa S Sprint Nardo Grey

  occasion van de maand.

  De Vespa Sprint S in de kleur nardo grey is bij ons in de showroom te bezichtigen! Deze is verkrijgbaar als snor en als brom model.

  Dit nieuwe paradepaartje van Vespa bieden wij aan voor € 3649,- inclusief kenteken, kosten rijklaarmaken, ophaalservice bij pech, 2 jaar garantie en een gratis servicebeurt.

   

  Kom jij hem bij ons in de showroom bewonderen?

   

 • Voorkom een gesmolten teller door de zon

  occasion van de maand.
  Een windscherm op je scooter is natuurlijk erg praktisch, echter kan het windscherm ook een ingesmolten teller opleveren. Op het moment dat je scooter met de zon van achteren staat geparkeerd en de zon op het windscherm staat zal het windscherm gaan werken als een vergrootglas en je teller doen inbranden (5 minuten kan al voldoende zijn).

  Dit probleem is te voorkomen met de Scootergoods screencover . Deze windschermhoes schuif je eenvoudig om je windscherm als deze geparkeerd staat en zorgt ervoor dat je teller niet smelt.

  De hoezen zijn bij ons in de showroom te koop voor slechts € 9,95euro

 • Voorkom risico op boetes of inname kenteken bewijs!

  occasion van de maand.

  Je kunt ook bij ons terecht voor het afvoeren van je brom of snor scooter.

  De regelgeving met betrekking tot de maximum snelheid van snorfietsen is veranderd.
  Kan je snor scooter harder dan 30km/u dan loop je het risico op een boete.
  Kan deze harder dan 35km/u dan loop je het risico op een boete en inname van je kenteken.
  LET OP: De politie is momenteel streng aan het controleren op snelheden.

  Voorkom problemen en laat je scooter afvoeren.