WERKPLAATS

In onze werkplaats verrichten wij werkzaamheden aan vrijwel alle merken scooters. De werkplaats is voorzien van alle gemakken en de modernste euro 4 uitleesapparatuur, zodat wij iedere reparatie vakkundig uit kunnen voeren. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie én schadeherstel. Door onze strakke planning en grote voorraad onderdelen kunnen wij er voor zorgen dat u uw scooter snel weer terug heeft en dus mobiel blijft. Wanneer u bij ons een afspraak heeft is uw scooter in de meeste gevallen dezelfde dag weer klaar. U kunt ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

Ophalen

Is uw scooter niet rijdbaar? Dan kunnen wij de scooter ophalen. Deze service is binnen onze regio gratis wanneer de scooter bij ons in onderhoud is en het onderhoud tijdig is uitgevoerd. Is dit niet het geval? Dan brengen wij € 19,95 in rekening voor het ophalen in de regio.

Geen verassingen

Wilt u graag vooraf weten waar u aan toe bent? Dat begrijpen wij. Daarom bieden we de mogelijkheid om vooraf een inschatting te maken van de te verwachten kosten. Deze bespreken we vooraf met u zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Afspraak

Heeft u bij ons een afspaak? Dan verzoeken wij u uw scooter daags voor de geplande afspraak of op de dag zelf om 9uur (dinsdag t/m vrijdag) bij ons langs te brengen. Omdat we begrijpen dat u overdag niet altijd langs kunt komen hebben wij extra ruime openingstijden.

U kunt uw scooter op de volgende tijden bij ons langs brengen:

dinsdag t/m vrijdag: 9.00uur t/m 19.00uur
zaterdag:  10uur t/m 17.00uur

Let op: de tijden waarop u uw scooter kunt aanbieden voor onderhoud of reparatie wijken af van de openingstijden van onze showroom. Indien het hek voor ons pand gesloten is kunt u deze openen om naar binnen te gaan.

 


 

Onderhoud

Onderhoud is noodzakelijk voor iedere scooter. Door het uitvoeren van onderhoud voorkomt u defecten met hoge kosten als gevolg, daarnaast voorkomt u dat uw scooter u in de steek laat. Het onderhoud aan uw scooter voeren wij uit volgens de fabrieksvoorschriften door erkende monteurs. Tevens is het voor het behoud van de garantie aan uw scooter van belang dat het onderhoud tijdig en door een erkende dealer wordt uitgevoerd. Naast het onderhoud is het belangrijk dat u zelf regelmatig (iedere twee weken) het oliepeil van de motor controleert.

 


 

Schadetaxatie

Schade aan uw geliefde scooter is erg vervelend, maar gelukkig zijn wij er om u hierbij te helpen. In geval van schade kunnen wij de schade aan uw scooter taxeren zodat dit wordt goedgekeurd voor de verzekering. Schadetaxatie en afwikkeling met de schade-expert is kosteloos wanneer u de schade aan de scooter door ons laat herstellen of bij ons een andere scooter aanschaft. Wilt u de schade niet laten herstellen? Dan brengen wij € 75,- voor deze dienst in rekening. U ontvangt hiervan een bewijs welke U kunt overleggen aan de verzekeringsmaatschappij.

Welke stappen?

- Vul het schadeformulier in en stuur deze in naar de verzekering

- Vul op de achterkant de gegevens van ons bedrijf in

- Indien de verzekering vraagt om een geschat schadebedrag kunnen wij dit na het zien van de scooter aan u opgeven

- Nadat het schadeformulier bij de verzekering is ontvangen kunt u een afspraak maken voor een expertisebezoek of ons opdracht geven een afspraak te maken voor een expertisebezoek

- De schade expert kan bij ons terecht op dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00uur

- U zorg ervoor dat uw scooter 1 dag voor de expertise aanwezig is. Is deze niet meer rijdbaar, dan kunnen wij deze ophalen

- Nadat wij uitsluitsel van de expert hebben nemen wij contact met u op om het vervolg door te nemen

Schadeherstel

In onze moderne werkplaats voeren wij schadeherstel uit aan vrijwel alle merken scooter. We controleren uw scooter grondig zodat deze weer veilig de weg op kan. Daarnaast herstellen we uw scooter met de uiterste zorg en de juiste materialen zodat deze na het herstel weer net zo mooi is als voorheen.

 


 

Banden

Banden zijn erg belangrijk. Dit is het enige contact wat uw scooter heeft met het asfalt. Controleer daarom regelmatig de bandenspanning en het bandenprofiel. Een te lage bandenspanning leidt tot extra slijtage van uw band en scooter. Is uw band aan vervanging toe? Dan kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij hebben de meeste bandenmaten op voorraad, waardoor u 9 van de 10 keer dezelfde dag alweer de weg op kunt.

Scootergoods biedt het totaalpakket!