Vacatures

Medewerker scooterdemontage (parttime/fulltime)

Om ons toffe team te versterken zijn we op zoek naar een frisse, leergierige, vlotte collega voor het demonteren van scooters.

Wat je bij ons komt doen

Als medewerker scooterdemontage kom je onderdelen van scooters demonteren zodat deze hergebruikt kunnen worden. Vooraf controleer je alle onderdelen op goede werking. De herbruikbare onderdelen voorzie je van een label, fotografeer je en leg je in het magazijn. De onbruikbare restmaterialen en vloeistoffen sorteer je zodat deze op een verantwoorde manier gerecycled worden. Daarnaast kunnen we je vragen te assisteren bij eenvoudige werkzaamheden in de werkplaats, denk bijvoorbeeld aan het monteren van een windscherm of het poetsen van een scooter. Een specifieke opleiding is niet verreist.

Wat vragen wij van jou

– Je bent geschikt om in een klein en af en toe hectisch bedrijf te werken, waar de planning per uur kan veranderen
– Je voelt je verantwoordelijk en bent zuinig op je gereedschap
– Je gaat zorgvuldig met de gedemonteerde onderdelen om, zodat deze hergebruikt kunnen worden
– Je hebt technisch inzicht
– Je hebt affiniteit met scooters
– Je bent een doorzetter en een teamplayer
– Je weet van aanpakken en bent niet bang om zwarte handen te krijgen

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een toffe job in een jong, fris, hard werkend team. Je werkplek is voorzien van alles wat nodig is en je werkt met degelijk materiaal. Het gaat om een leerzame functie en is een uitgelezen kans om in het scootervak te rollen. We bieden je de mogelijkheid om je in de toekomst op te leiden en door te groeien tot scootermonteur via een BBL-opleiding. Werktijden kunnen in overleg flexibel worden ingedeeld (tussen 8.00 en 19.00uur). Daardoor is dit tevens een ideale bijbaan naast je studie. Deze functie is parttime en fulltime mogelijk. Je kunt erop rekenen dat je nauw word betrokken in alle facetten van dit bedrijf en we bieden je alle begeleiding die je nodig hebt. Je salaris is marktconform en zal maandelijks worden betaald. Een scooter van de zaak behoort tot de mogelijkheden en je krijgt korting op de aankoop van je scooteronderdelen.

En oja, wij vinden het super leuk om succesjes te vieren en gaan daarom een paar keer per jaar met het team wat leuks doen, stappen, karten of naar een feest. Let wel, bij deze uitjes gaat het dak eraf! Dus wees daarop voorbereid!

Denk jij dat deze baan iets voor jou is? Dan horen wij heel graag van je! Wij vragen als reactie om je CV met motivatie, hierin lezen wij graag waarom jij bij Scootergoods wilt komen werken en waarom wij voor jou moeten kiezen. Deze kun je mailen naar: info@scootergoods.nl