Nieuws, Vacatures

Scooter / motor monteur

Wat je bij ons komt doen:

 • Onderhoud, reparatie en schadeherstel van alle soorten scooters & motorscooters
 • Het rijklaar maken van nieuwe en gebruikte scooters
 • Het opsporen en verhelpen van storingen
 • Banden vervangen (banden apparaat)

Wat wij van jou vragen:

 • Minimaal 1 jaar professionele werkervaring
 • Je bent beschikbaar voor 30 tot 40 uur, per week.
 • Je bent geschikt om in een klein en dynamisch bedrijf te werken, waar de planning per uur kan veranderen
 • Je voelt je verantwoordelijk en bent kundig genoeg om met beleid aan de scooter van de klant te werken zodat deze bij jou in goede handen is
 • Je bent een doorzetter en een teamplayer
 • Minimaal bromfietsrijbewijs en/of autorijbewijs. Motorrijbewijs optioneel (pré)

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een uitdagende baan in een jong, fris, hard werkend team. Je werkplek is voorzien van alles wat nodig is en je werkt met degelijk materiaal. Wij zijn officieel dealer van de A-merken Piaggio, Vespa, Kymco, Niu, Peugeot en Sym en bieden je de mogelijkheid om de dealer cursussen van deze merken te volgen. Je kunt erop rekenen dat je nauw wordt betrokken in alle facetten van dit bedrijf en we bieden je de begeleiding die je nodig hebt. Je salaris is marktconform en zal maandelijks worden betaald. Dit is een zeer gevarieerde functie, waarbij je op scooter gebied van alles tegen kan komen.

Waarom jij bij ons wil komen werken
Je hebt jonge, vlotte collega’s, die jou waarderen en helpen bij al je vragen. Je werkdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag en de tijden zijn flexibel in te delen tussen 9:00 en 19:00 uur. Op maandag ben je dus vrij! Je bouwt pensioen op voor later. Je salaris kan met extra uren flink worden aangevuld, dat heb je zelf in de hand. Op zaterdagmiddag drinken we samen een borreltje om het weekend in te luiden. Daarnaast houden wij van een feestje en hebben wij regelmatig uitjes op kosten van de zaak om jou te bedanken voor je inzet. Wij bieden je de mogelijkheid om een scooter van de zaak te rijden maar je mag ook aan je eigen scooter werken in de werkplaats.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Vakantiegeld
 • Flexibele werkuren
 • Pensioen
 • Scooter van de zaak

Soort dienstverband: Parttime, Fulltime, Onbepaalde tijd

Denk jij dat deze baan iets voor jou is? Aarzel niet en reageer! Wij horen graag van jou! Stuur je CV met motivatie naar info@scootergoods of loop gerust bij ons binnen!

Related Posts