Vacatures

Verkoper

Om ons verkoop team uit te bereiden zijn we op zoek naar een frisse, leergierige, vlotte en uiteraard gezellige collega voor in onze winkel.

Wat ga je doen
– Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de winkel er netjes uit ziet.
– Je staat klanten te woord in de winkel en aan de telefoon.
– Je verzorgd de uitlevering van verkochte scooters aan klanten in de winkel, je geeft uitleg over de scooter, hoe olie te peilen, etc.
– Je maakt online bestellingen van klanten verzend klaar.
– Je verwerkt binnengekomen bestellingen zoals controleren, labelen en opbergen.
– Inkopen van klant scooters (bij voldoende zelfstandigheid).
– In- en verkopen van scooters aan handelaren (bij voldoende zelfstandigheid).

Wat wij van jou vragen
– Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau.
– Je hebt ervaring in verkoop (bijvoorbeeld scooters, auto’s, motoren)
– Je hebt (technische) kennis van scooters.
– Je bent handig met computers.
– Je vind het prettig om in een klein en vlot bedrijf te werken.
– Je bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en weet op drukke momenten het overzicht te behouden.
– Je bent spontaan en servicegericht.

De functie
Dit is een zeer gevarieerde functie waarbij jij samen met 2 verkopers hét gezicht en aanspreekpunt van Scootergoods bent. Aan de telefoon is het vooral vragen beantwoorden en in de winkel verkoop je naast scooters ook allerlei accessoires, van kinderzitjes tot smoke led lube verlichting, vandaar dat wij op zoek zijn naar iemand met kennis van scooters. Wij zijn erkend dealer van de A-merken Piaggio, Vespa, Kymco, BTC, Niu, Peugeot en Sym en daar zijn wij trots op. Wij vinden een goede service en voldoende aandacht voor onze klanten het aller belangrijkste! Zelfverzekerdheid en een vlotte babbel heb je hiervoor nodig. Wij bieden je een gevarieerde job in een jong, fris en altijd hard werkend team. Je hebt je eigen werkplek die is voorzien van alle benodigdheden. Je kunt erop rekenen dat je nauw wordt betrokken in alle facetten van dit bedrijf, waardoor je een zeer brede ervaring op doet. Wij zijn van mening dat je zelf verantwoordelijk bent voor je succes, ben jij zelfstandig, leergierig en energiek? Dan ligt hier een leuke toekomst voor je klaar! Ook ontspannen vinden wij belangrijk, zo gaan we meerdere keren per jaar met ons team op pad en hebben we op zaterdag na het werk een borrel om iedereen te bedanken voor de inzet van die week.
Jouw werktijden zijn op dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00uur.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
– Vakantiegeld
– Pensioen
– Scooter van de zaak

Denk jij dat deze job iets voor jou is? Dan horen wij heel graag van je! Wij vragen als reactie om je CV met korte motivatie. Deze kan je mailen naar info@scootergoods.nl.

Alvast bedankt en misschien tot snel!

Related Posts