Nieuws

10 jaar Scootergoods

BEDANKT!

Net als ieder andere knul van 15 was ik dol op scooters. Van mijn spaarcentjes kocht ik een Aprilia SR Viper uit 1997 waar ik eindeloos rondjes mee reed in de achtertuin en mijn moeder haar gazon aan diggelen hielp. Ik kon niet wachten tot ik mijn bromfiets certificaat had gehaald waarmee ik dan eindelijk de grote weg op mocht! Maar op een of andere manier was er altijd wel iets met mijn scooter en ik bleef er maar aan sleutelen, verbeteren, veranderen en onderdelen bij kopen. 

Scooters was mijn grote hobby en ik begon met het demonteren van scooters en het verkopen van de onderdelen. Al gauw verspreidde zich dit door heel Nederland. De onderdelen bewaarde ik op de zolder in het bedrijf van mijn vader. Het was de bedoeling dit allemaal klein te houden maar tijdens mijn studie aan de Universiteit van Tilburg besteedde ik al snel 90% van de tijd aan scooters en slechts 10% aan school. De zolder werd te klein en er was steeds minder plek over voor mijn vader. Mijn hobby ‘scooters’ liep uit de hand!

Op 14 januari 2009 heb ik mij ingeschreven bij de KvK, ‘Scootergoods’ was een feit!

Na het afronden van mijn opleiding in 2010 raakte alles in een stroomversnelling. Het aanbod gebruikte onderdelen werd aangevuld met nieuwe onderdelen. Diverse opleidingen/cursussen werden gevolgd, de werkplaats werd uitgebreid naar vier bruggen en we werden inkooppartner van diverse verzekeringsmaatschappijen. Naast het aanbod gebruikte scooters breidde we ons aanbod uit met officiële dealerschappen van de merken Piaggio, Vespa, BTC, AGM, Kymco en sinds kort Niu.

We startte met het customizen van scooters, werden erkend leerbedrijf en hebben daarbij een groot deel van onze collega’s zelf op mogen leiden met uiteindelijk resultaat: een team van 6 gepassioneerde medewerkers met allemaal dezelfde filosofie ‘Onze klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden!’ Door de jaren heen is ons klantenbestand uitgegroeid met een grote groep trouwe klanten, waarvan velen al vanaf het eerste jaar klant zijn.

Het is altijd tof om de verbazing van klanten te zien wanneer zij na 10 jaar langs komen en de groei van dit bedrijf zien. De gebruikte onderdelen afdeling van toen is gebleven, de zolder is van 30M2 naar 750M2 gegroeid. Het bedrijf is veelzijdiger geworden met onder andere accessoires, uitleesapparatuur en gemiddeld 125 scooters in de winkel waarmee we nu vrijwel alles op het gebied van scooters bieden.

Ik, wil jullie – onze klanten – graag bedanken voor jaren trouwe klandizie, positieve reacties en mond op mond reclame. Daarnaast mijn familie, vrienden en vriendin voor alle support, eindeloze gesprekken, ideeën, hulp en het begrip wanneer ik weer een afspraak moet afzeggen door mijn werk. Tot slot mijn fantastische team! Zonder jullie waren we hier niet gekomen.

Bedankt voor de afgelopen 10 jaar! Op naar de volgende!

Maik