SCOOTERGOODS

We love scooters

Dé specialist op het gebied van scooters, onderdelen, onderhoud, reparatie & schadeherstel.

We love scooters

Mijn hele leven staat in het teken van auto’s & scooters. Kortom: als het maar een motor heeft. De liefde voor auto’s is er met de paplepel ingegoten door mijn vader. Na de aankoop van mijn eerste scooter, was ik dag en nacht aan het sleutelen. Door deze uit de hand gelopen hobby startte ik dertien jaar geleden op de huidige locatie met Scootergoods. Het demonteren van scooters en de verkoop van gebruikte onderdelen deed ik naast mijn opleiding International Business aan de Universiteit van Tilburg. Na de opleiding kon ik niet wachten om Scootergoods verder uit te breiden. In 2010 hebben we het volledige pand aan de Bosscheweg in gebruik genomen om een ruime showroom met nieuwe en gebruikte scooters te realiseren.

In de jaren daarna is ook de werkplaats vernieuwd en het magazijn uitgebreid tot wat het nu is. Zo groeiden Scootergoods in een aantal jaar uit tot een veelzijdige scooterzaak met een team gepassioneerde medewerkers. Ik nodig je graag uit in mijn bedrijf om je onder het genot van een kopje koffie te informeren over alles wat met scooter te maken heeft. Of je nou op zoek bent naar een gebruikt scooteronderdeel of een gloednieuwe Vespa met alle opties: wij voorzien je graag van een vakkundig advies en de best mogelijke service.

-Maik Nooteboom Oprichter Scootergoods

Meer over ons weten?

264
SCOOTERS
947
ONDERDELEN
652
REPARATIES
1392
ONDERHOUDSBEURTEN
118
CUSTOM SCOOTERS
4785
TEVREDEN KLANTEN

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door het demonteren en hergebruiken van scooteronderdelen zorgen wij voor minder belasting van het milieu. Afvalstoffen en vloeistoffen worden op professionele wijze gescheiden en afgevoerd zodat deze in het latere verwerkingsproces efficient hergebruikt, dan wel afgevoerd kunnen worden. De resterende bruikbare scooteronderdelen worden verkocht en hergebruikt. Hiermee word een wezenlijke bijdrage aan een beter milieu geleverd. Ieder onderdeel dat opnieuw gebruikt wordt zorgt er namelijk voor dat er een nieuw onderdeel minder geproduceerd hoeft te worden. Dit vermindert de benodigde CO2 uitstoot voor productie en zorgt voor minder afval.

Ons bedrijf

VERKOOP

Scooters en onderdelen

REPARATIES

Je scooter repareren bij defecten

ONDERHOUD

Je scooter vakkundig onderhouden

SCHADEHERSTEL

Je scooter herstellen bij schade

Onze Partners

Om onze klanten goede kwaliteit te kunnen blijven bieden werken wij samen met BTC, Kymco, Piaggio, Vespa, Sym, Agm en NIU

Erkend leerbedrijf

Scootergoods is een officieel erkend leerbedrijf!

Vindt ons

We zien je graag terug in onze showroom. Onze contactgegevens vind je hier terug.

BERKEL-ENSCHOT

Bosscheweg 32A

5056KC Berkel-Enschot

Nederland

Telefoon: 013 – 533 5205
Email: [email protected]