Inkoop en inruilen van jouw scooter

Scootergoods koopt jouw (schade-)scooter in!

Wij zijn RDW erkend en kunnen daarom de scooter direct vrijwaren.
Wij halen de scooter bij je op en betalen direct contant uit.

Wil je weten wat jouw scooter waard is? Vul het Onderstaande formulier in!

Inruil
Je hebt de scooter van je dromen bij ons gevonden, maar nu zit je nog met je oude scooter. Geen probleem! Je kunt bij ons alle scooters inruilen, jong en oud. Het overeengekomen bedrag wordt in mindering gebracht op de aankoop van je nieuwe scooter. Is de scooter niet meer berijdbaar, dan kunnen wij deze ook ophalen. Je scooter bij ons inruilen? Vul het formulier hieronder in.

Verkopen
Direct geld voor je scooter. Wij kopen je scooter in. Omdat wij verschillende stromen binnen ons bedrijf hebben kunnen de meeste scooters jong of oud aan ons verkocht worden. Ook kunnen wij scooters voor demontage afmelden, deze worden verwerkt in onze sloperij. De scooter wordt direct per bank of contant betaald.

Wat hebben wij nodig?
Bij het inleveren van de oude scooter zorg je voor een compleet kentekenbewijs, deze bestaat uit de kentekencard en een 9-delige tenaamstellingscode. Wanneer je nog een oud papieren kentekenbewijs hebt is het van belang dat het kentekendeel 3 volledig aanwezig is, deze is ook wel genaamd overschrijvingsbewijs. Zodra deze aan ons zijn overhandigd zorgen wij direct voor een vrijwaringbewijs zodat de verzekering kan worden beëindigd.

Kentekenbewijs kwijt of niet compleet?
Indien je het kentekenbewijs of tenaamstellingscode kwijt bent kun je deze opnieuw aanvragen. Aanvragen kan via de website van de RDW. Op de website van de RDW kies je voor de optie ‘nieuw brommerkentekenbewijs aanvragen’. Vervolgens kun je kiezen voor een volledig nieuw kentekenbewijs of alleen een nieuwe tenaamstellingscode ( kosten: 1 euro). Heb je de meest recente kentekencard nog in bezit, maar ontbreekt de tenaamstellingscode. Kies er dan enkel voor om een nieuwe tenaamstellingscode aan te vragen. Wanneer je je oude scooter voor sloop bij ons aanbied kunnen wij deze ook afmelden zonder kentekenbewijs. Je spaart dan de kosten voor de aanvraag uit, maar het kan zijn dat de restwaarde welke je ontvangt voor je oude scooter wel lager is.

Vul het formulier in!

  • Indien het niet mogelijk is uw foto’s te uploaden, dan is het formaat van de foto’s te groot. Wijzig het formaat en probeer het opnieuw. Of stuur een losse mail met alle gegevens naar [email protected]
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.