Werkplaatsafspraak

Ik wil een afspraak maken voor(Vereist)
Naam(Vereist)
Adresgegevens(Vereist)
Naar dit nummer sturen wij een sms zodra de scooter gereed is.
Indien uw scooter niet bij ons in onderhoud is zullen wij voorafgaand aan de werkzaamheden de staat van de scooter beoordelen. Indien deze niet in de conditie is dat wij garantie kunnen geven op onze werkzaamheden dan nemen wij deze niet aan. Wij werken aan de merken: Piaggio, Vespa, Aprilia, Kymco, Peugeot, SYM, NIU & Italjet.
Geef hieronder aan hoe jouw scooter bij ons komt
*Wanneer uw scooter defect (niet rijdbaar) is of bij pech onderweg komen wij uw scooter kosteloos ophalen mits het onderhoud tijdig én door ons is uitgevoerd en de scooter zich binnen een straal van 20km vanaf onze locatie bevind. Let op! Bekijk de voorwaarden op: https://scootergoods.nl/ophaalservice/

Na het versturen van dit formulier gaan wij je verzoek inplannen en nemen contact met je op om de datum van de afspraak door te geven. LET OP!! Indien uw scooter niet bij ons in onderhoud is zullen wij voorafgaand aan de werkzaamheden de staat van de scooter beoordelen. Indien deze niet in de conditie is dat wij garantie kunnen geven op onze werkzaamheden dan nemen wij deze niet aan. Wij werken aan de merken: Piaggio, Vespa, Aprilia, Kymco, Peugeot, SYM, NIU & Italjet.