Wij Gaan verder op het gebied van scooterstyling

Ben jij op zoek naar iets aparts, iets unieks, iets wat niemand heeft?

Wij maken jouw custom scooter volledig naar jouw idee. Een unieke kleur, led verlichting, angle eye, smoke windscherm, jamarcol uitlaat of een custom zadel? Wij denken graag mee om jouw wensen om te bouwen in mogelijkheden! Onze gespecialiseerde verkoopmedewerkers gaan vooraf met je zitten om jouw wensen door te nemen. Samen bespreken wij ieder detail, ook die waar je zelf nog niet eens aan had gedacht. Wij zijn altijd up-to-date zodat je er zeker van kunt zijn dat het nieuwste van het nieuwste word toegepast op jouw scooter. Door onze jarenlange ervaring in het customizen van scooters weten wij deze perfect te vertalen naar jouw ultieme scooter.

Vespa

Jouw exclusieve Vespa, vertaald wie jij bent.

Scootergoods is jouw erkende Vespa dealer, wij gaan verder waar anderen stoppen. De Vespa is het stijlicoon onder de scooters en bied veel mogelijkheden om te customizen. Samen selecteren onze specialisten jouw exclusieve accessoires in de door jouw gewenste kleurstelling. Onze vakmensen in de werkplaats gaan daarna aan de slag om jouw persoonlijke stijlicoon te bouwen.

Piaggio Zip SP Special

Stel je unieke Piaggio Zip Sp Special samen.

De Zip is compact, licht en wendbaar. Wanneer we ons laten inspireren door het stoere broertje, namelijk de Zip SP, wat staat voor Sport Production. Maken wij van deze scooter een stoere machine met grote luchtroosters in iedere gewenste kleur. Met je nieuwe smoke ledverlichting, smoke windscherm en diverse zwarte accenten ben je al een heel eind op weg. Maar er is bij ons nog veel meer mogelijk. Scootergoods is je erkende Piaggio dealer, je vind de zip en alle accessoires in onze showroom. Kom langs bij onze specialisten voor een demonstratie.

Kleur

Heb jij je unieke custom kleur gevonden? Breng je idee mee naar de showroom en we gaan ervoor zorgen dat jouw scooter professioneel in deze kleur wordt gespoten. Wil je nog inspiratie op doen? Wij hebben de dikste kleuren al voor jou geselecteerd.

 

balk-1

Verlichting

Dagrij verlichting, grill verlichting of xenon? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Er zijn veel ontwikkelingen gaande op het gebied van verlichting. Je Vespa customizen met een angle-eye? Als officieel Vespa angle-eye dealer helpen we je graag op weg. Bekijk het nieuwste van het nieuwste en ga ik gesprek met onze verkoopmedewerkers voor de mogelijkheden.

balk-2

Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd en wil je je eigen scooter stylen?
Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

scooter3

Accessoires

Ontdek de nieuwste opties voor jouw scooter in onze showroom. Wat dacht je van een set sierbeugels, een exclusieve uitlaat of bijpassende velgen? Liever een custom stickerset? Ga met ons in gesprek voor de mogelijkheden.

balk-1

Zadel

Maak je custom scooter af met een uniek zadel. Bekijk onze voorbeelden of pas het zadel samen met ons volledig naar wens in.

balk-4